Acasă > CETEBE

CETEBE

O soluție unică pentru imunitate cu tehnologie originală de eliberare prelungită a vitaminei C.

Vitamina C are o importanță vitală

Prin alimentație și cu ajutorul suplimentelor alimentare se poate asigura necesarul de Vitamina C. Organismul uman nu poate produce Vitamina C, ceea ce înseamnă că trebuie asigurat un aport suplimentar suficient de Vitamina C prin alimentaţie. Cu toate acestea, trebuie să luăm în considerare că organismul nostru nu poate absorbi decât o doză limitată de vitamina C într-o anumită perioadă de timp. Dacă nivelul de vitamina C din sânge crește foarte repede și foarte mult acesta poate fi un semnal că organismul a absorbit o doză prea mare de Vitamina C. Ca urmare, acesta va elimina excesul de Vitamina C. De aceea este indicat să asigurăm organismului Vitamina C în doze optime ce pot fi absorbite pe parcursul întregii zile.

Cum funcționează Cetebe cu tehnologia originală Time Pearl TM?

Organismul uman poate absorbi și depozita o doză limitată de Vitamina C într-o anumită perioada de timp. Asigurând organismului un aport optim, constant pe parcursul întregii zile este un un lucru benefic pentru asimilarea corectă a Vitaminei C. Acest lucru este asigurat de Cetebe cu tehnlogia originală Time Pearls.

Tehnologia cu eliberare prelungită, secvențială ajută la asimilarea corectă a Vitaminei C.

Vitamina C este eliberată în organism strat cu strat, asigurând o eliberare continuă a Vitaminei C, pe parcursul întregii zile.

Aport continuu de vitamina C

Cetebe eliberează continuu în organism Vitamina C în doze stabilite special pentru a putea fi asimilată în totalitate. Prin acest proces Cetebe este soluția inovativă care asigura organismului Vitamina C în etape, pentru că această să poată fi asimilată. Astfel că, prin acest proces, organismul poate absorbi 98.6% din vitamina C.

Avantajele și beneficiile eliberării prelungite a vitaminei C

Tehnologia originală Time PearlTM oferă avantajul eliberării treptate a Vitaminei C în fluxul sangvin. Astfel sângele nu devine suprasaturat cu Vitamina C, suprasaturația ducând la eliminarea vitaminei respective din organism.

Familiarizați-vă cu produsele Cetebe

Gama de produse Cetebe conține Vitamina C sub forma tehnologiei demonstrate TIME PEARLTM, care permite aportul de vitamina C în organism pe întreaga durată a zilei, prin urmare, beneficiind de o absorbție completă.